24 Juni 2009 - Lunch

Vi somnade vid kvart över sju typ och sov till halv tio =) Gud så skönt det va =) Då åt vi frukost och sen gick vi ut en runda i det fina vädret. Vi träffade Crister (Leos farfar) utanför hans jobb. Han tog med sig Ozzy hem till dom. Han gillar Ozzy och Ozzy älskar ju att vara där. Sen gick vi och handlade lite och sen hem och busa en liten stund. Till lunch idag blev det resterna från igår och till efterrätt blev det jordgubbar med mjölk. Något Leo älskar =) Nu sover Leo lite middag och jag ska passa på att gå ut och lägga mig i solen och försöka få lite färg.
När Fredrik kommer hem så ska vi åka till Moheda och lämna tillbaka hans jobbtelefon för den är sönder IGEN! Det är bara tredje gången den är inne för lagning. Nu skulle han be om en ny telefon. Efter vi varit där ska vi ut till Ormesberga och hälsa på. Ska även hämta Ozzy.

Imorgon ska jag tvätta igen mellan elva och tre. Då är det dags för sängkläder och handdukar och lite vinterkläder som Leo inte kan ha som ska stoppas ner i lådor.

Ha en bra dag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0