bvc

Ja nu har vi varit på bvc. Leo har växt 1 cm sen sist så nu är han 78 cm =) Men han har gått ner i vikt sen sist. Så nu väger han 10.680 kg. Men det va ingen fara sa hon. Det är för att han växer så fort på längden och så rör han sig ju mer nu. Och så har han ju varit magsjuk.. Så tittade Anna-Lena(bvc läkaren) lite på honom. Och testade lite olika grjer. Han är tidig med väldigt många saker =) Hon sa att i utvecklingen är han som en bebis som är 10-11 månader =) Men Det gör inget. Hellre för än efter som hon sa! Cill (lillsyster) va ju också ganska tidig med mycket.

Vilket väder det är! Tänkte gått en runda med hunden efter bvc men nej då spö regnade det. Och nu snöar det! Vet ju ite vart jag har gjort av regnskyddet till vagnen heller! Får väl fråga mamma om det ligger där gör det inte det så får jag fråga Mia om det ligger där. Gör det inte det vet jag inte vart det är! Får väl köpa ett nytt i värsta fall.. Fast det är ju så dyrt.

Ska åka in till stan sen. Fick min apengar redan idag! Ska ju få dom imorgon egentligen men hade dom redan idag! Det gör ju inget =) Så ska in och göra syntestet, handla till mamma och sen handla hem en massa mat och annat nödvändigt!

Ha det bra!

Kommentarer
Postat av: Sandra [snart 2barnsmamma]

Ja det är inte alls länge kvar, det har gått jättefort hit verkligen! :)

Melvin är 16 månader, strax 17 :)

2009-02-26 @ 11:35:31
URL: http://sandrastomberg.blogg.se/
Postat av: Jannica

Laddade ner den från Torrentstart eller Tankafett, den va ganska bra, men trodde den skulle vara bättre men sevärd är den iaf=D Kraam

2009-02-27 @ 10:02:58
URL: http://jaanniica.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0